zaterdag 28 juli 2007

24-07-07 Dag 18

Vandaag begonnen we de dag met angst voor de regen, maar het zonnetje scheen toen we wakker werden! Johan had er zin in vandaag en was om half 7 zijn bed al uit. Ik (Chanine) had nog de mazzel dat ik overheerlijk mocht douchen! Een overheerlijk warme douche met massagestralen! De paarden hadden heerlijk warm in de stal liggen slapen. Dit was goed te merken aan Mistral, hij was goed wakker en wilde graag aan de gang! Ook hadden we vandaag weer visite, Atie en Jur zijn langsgekomen en hebben ons de hele dag verzorgd met koffie, gebak en snoepjes! Heerlijk om zo verwend te worden.

Na afscheid genomen te hebben van de eigenaar van stal gingen we op pad. We zijn eerst het dorp nog een paar keer rondgereden aangezien we er niet helemaal uitkwamen hoe we moesten rijden. Toen we eindelijk de juiste weg hadden gevonden scheen het zonnetje volop. Het landschap waar we doorheen reden bestond uit velden en bomen. Het was geweldig om te zien! Echt Frankrijk, weinig huizen en verkeer, ideaal om te rijden.

We kwamen langs net gemaaide strovelden, deze zagen er zo uitnodigend uit dat we het niet konden laten. De paarden en wij ook natuurlijk,
vonden het heerlijk om even te mogen galopperen! Dit hebben wij dan ook een paar keer gedaan! Als afsluiting van de dag en voor de
ontspanning van de paarden hebben we nog een wedstrijdje gedaan! Ik had gewonnen met Mistral van Rob en Vlaming!! Een mooie afsluiting van de dag dus! We hebben in Laftaye een mooie slaapplek gekregen naast het gemeentehuis. Weer een prachtig grasveld voor de paarden welke wij hebben afgezet met het lint van Gallagher. Giovanni had een heerlijke maaltijd bereid van de kruiden en groente die hij van de eigenaar van de vorige rustplek had gekregen. Het heeft weer heerlijk gesmaakt. De paarden hebben ook heerlijk van het voer van Hippostar gegeten en doen het er uitstekend op.

Nog maar twee dagen te gaan, lieve mensen duim maar voor ons dat we aan komen bij de Arc de Triomph!

Geen opmerkingen: